Computerzaak Uden

Computerzaak in Uden nodig?

Als u een computer reparatie nodig heeft, kan onze computerzaak in Uden deze service bieden. Onze computer servicetechnici zijn de hele dag beschikbaar om u te helpen bij uw computerproblemen. Technici voor technische ondersteuning zijn getraind in het oplossen van problemen. Zo zullen we eerst een diagnose uitvoeren en vertellen wat er aan de hand is. Is de computer beschadigd door hitte, waterschade of andere schade? Is de batterij stuk of is het hele moederbord aan vervanging toe. Wij vertellen het u snel. Misschien denkt u dat een computer reparatie bij een computerzaak in Uden niet goedkoop is. U bespaart echter geld in vergelijking met het aanschaffen van een nieuwe computer. Het laten repareren van uw computer kost veel minder dan het vervangen van een nieuwe computer. Er worden tegenwoordig ook andere soorten computers verkocht, namelijk refurbished modellen. Hiermee krijgt u de garantie dat de computer net zo goed werkt als een nieuwe. Zo bent u over het algemeen veel goedkoper uit dan wanneer u een geheel nieuwe computer koopt.

Accessoires voor uw computer nodig?

Your PC in Uden biedt naast software-upgrades en beveiligingsprogramma’s ook diverse accessoires aan, zoals grafische kaarten, geluidskaarten en moederborden. Daarnaast kunnen we u advies geven over hoe u met bepaalde handelingen of accessoires de processorsnelheid en het geheugen van uw computer kunt verbeteren. Op deze manier zorgt u dat u het meeste uit uw computer haalt.

 

Computerzaak Uden

Back up laten maken?

Ook voor het laten maken van een back up kunt u bij onze computerzaak in Uden terecht. Als consument verzamelen we door de jaren heen vele Gigabytes data met foto’s, video’s en ander belangrijk materiaal. Er zijn verschillende apps en programma’s die dit tegen een vergoeding of (tijdelijk) gratis opslaan, maar hoe veilig is dit nu eigenlijk? Met een back up worden uw bestanden op een cd of harddisk gezet. Zo heeft u een fysieke back up die u veilig kunt bewaren. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan zijn we u graag van dienst. Tegen een kleine vergoeding laten wij zien hoe u vanaf elke pc gegevens overzet op een externe harde schijf. Deze heeft de meeste ruimte en zo bergt u de gegevens veilig op. Heeft u deze niet? Dan kunt u deze bij ons aanschaffen. Zo koopt u een harde schijf met een capaciteit van bijvoorbeeld 500GB, 1T of 2T. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een overvolle capaciteit.

Your PC is dé computerwinkel in Uden

Bij Your PC bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare computerwinkel in Uden. Ook wanneer u op zoek bent naar een computerwinkel in Veghel, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Heeft u vragen of wilt u weten of we een product op voorraad hebben? U kunt ons e-mailen of direct bellen met één van onze computerspecialisten. De technicus zal u eventueel een e-mail sturen of terugbellen en u een schatting geven van de kosten. Wij zijn bereikbaar op 0413 794532 of stuur een e-mail naar info@yourpc.eu. Wij staan u dan zo snel mogelijk te woord.

Neem contact met ons op